Stalling De Nederheide

Autostalling

U mist een geschikte ruimte om uw auto of oldtimer te stallen?

Gaat U voor lange tijd weg en maakt U geen gebruik van uw auto, of heeft U geen ruimte voor uw tweede auto of oldtimer? Dan is uw bolide bij caravanstalling De Nederheide in goede handen.

Stalling De Nederheide beschikt over een aparte ruimte waar auto’s en oldtimers voor korte en langere perioden geparkeerd kunnen worden. U kunt bij ons namelijk kiezen voor lang of kort parkeren, of een combinatie hiervan. Wat wij belangrijk vinden is dat U op elk gewenst moment over uw eigendom kunt beschikken. Wij stellen geen eisen aan het aantal keren dat uw voertuig door U (of door een van onze medewerkers) uit de parkeerstand wordt gehaald. Dit maakt onze stalling ideaal en flexibel; een veilige haven voor winterstalling of parkeren met onderbrekingen.

Autostalling met onderbrekingen

Altijd de beschikking over uw eigendom

Autostalling De Nederheide vindt het belangrijk dat uw persoonlijke eigendommen in een droge en veilige omgeving worden bewaard. Daarom zijn al onze ruimtes voorzien van beveiligingcamera’s. Deze camera’s draaien continu, uw auto of oldtimer wordt 24 uur bewaakt. Een gerust idee voor de liefhebber van klassieke en eigentijdse bolides.

Makkelijk bereikbaar in Noord-Brabant

Makkelijk bereikbaar in Noord-Brabant Veilig gestald, voorzien van camerabewaking

Uw parkeert zelf uw auto of U laat deze taak over aan een van onze medewerkers. Uw voertuig wordt netjes geplaatst op een door uw aangewezen plekje. En wordt het plotseling mooi weer en wilt U lekker gaan toeren of worden uw plannen plotseling anders en heeft U vervoer nodig, dan kunt U op elk gewenst moment gebruik maken van uw auto of oldtimer.

Als liefhebber van verschillende klassieke en moderne auto’s weten wij hoe belangrijk flexibiliteit in deze branche moet zijn.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Wat kunt u zoal bij ons stallen?

Caravan

Niets is zo fijn om na een welverdiende vakantie uw tweede huis met een gerust hart te kunnen achterlaten op een vertrouwd adres. Vaak is dat de vraag;  waar laat ik mijn tweede huis als ik er geen gebruik van maak.

Oldtimer

Gaat U voor lange tijd weg en maakt U geen gebruik van uw auto of oldtimer, of heeft U geen ruimte voor uw tweede auto of oldtimer? Dan is uw bolide bij stalling De Nederheide in goede handen.

Boten

Ons aanbod in de stalling van mobile eigendommen is compleet.
Botenstalling is daar een belangrijk onderdeel van. Wij beschikken over een loods die specifiek is ingericht voor het (lang) parkeren van (plezier) vaartuigen.

Wij bieden onze klanten de vrijheid van onbeperkt halen en brengen

Na een vakantie of weekendje weg uw caravan, camper of vouwwagen voor onbepaalde tijd stallen?

Caravanstalling de Nederheide

Caravanstalling De Nederheide beschikt over drie grote goed geïsoleerde ruimtes met brede toegangspoorten. Uw mobiele eigendommen worden hier droog, vorstvrij en zorgvuldig bewaard. Dit geldt eveneens voor uw kampeerspullen die in de caravan of camper opgeborgen kunnen worden. Alle ruimtes zijn voorzien van camerabewaking.

Caravanstalling De Nederheide ligt op een rustige locatie te Schijf dichtbij Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur en Breda (Noord- Brabant) en is goed bereikbaar voor klanten uit Nederland en België.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Contact

Heeft U vragen of wilt U vrijblijvend een kijkje komen nemen, bel of mail gerust. Ook kunt U gebruik maken van ons contactformulier.