Botenstalling

U mist een geschikte ruimte om uw boot te stallen?

Waar stal ik mijn boot in de winter?

Heeft U een boot, waterscooter of pleziervaartuig in bezit, maar mist U een geschikte ruimte voor een veilige en droge stalling, ook hier biedt caravanstalling De Nederheide de oplossing.

Ons aanbod in de stalling van mobiele eigendommen is compleet. Botenstalling is daar een belangrijk onderdeel van. Wij beschikken over een loods die specifiek is ingericht voor het (lang) parkeren van (plezier) vaartuigen.

Makkelijk bereikbaar

Veilige botenstalling
voorzien van camera bewaking

De botenopslag bevindt zich op een ruim perceel dat gemakkelijk te bereiken is. Brede in- en uitrij mogelijkheden zijn hierbij een must.

De boten worden in een droge en veilige omgeving geparkeerd, voorzien van camerabewaking.
Deze camera’s staan dag en nacht aan.

Altijd de beschikking over uw eigendom

Voor winterstalling, maar ook korte perioden

Behalve een veilige en praktische haven hanteert caravanstalling De Nederheide een flexibel beleid. Voor winterstalling maar ook voor het parkeren met korte onderbrekingen is uw vaartuig bij ons in goede handen. Wij begrijpen namelijk dat de huurder op elk gewenst moment over het pleziervaartuig moet kunnen beschikken. Daarom stellen wij geen eisen aan het aantal keren dat het vaartuig uit de loods wordt gehaald. Wel is het aan te bevelen ons vooraf in kennis te stellen van uw plannen. Dit met een marge van twee dagen.

 wij bieden onze klanten de vrijheid van onbeperkt halen en brengen

Na een vakantie of weekendje weg uw boot, waterscooter of jetski voor onbepaalde tijd stallen?

Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Caravanstalling de Nederheide:
ook uw caravanstalling en oldtimerstalling

Caravan

caravanstalling de Nederheide Schijf

Niets is zo fijn om na een welverdiende vakantie uw tweede huis met een gerust hart te kunnen achterlaten op een vertrouwd adres. Vaak is dat de vraag;  waar laat ik mijn tweede huis als ik er geen gebruik van maak.

Meer informatie

Oldtimer

caravanstalling de Nederheide Schijf

Gaat U voor lange tijd weg en maakt U geen gebruik van uw auto of oldtimer, of heeft U geen ruimte voor uw tweede auto of oldtimer?
Dan is uw bolide bij stalling De Nederheide in goede handen.

Meer informatie