Stalling De Nederheide

STAL UW CARAVAN, OLDTIMER OF BOOT OP
EEN VERTROUWDE PLEK

STALLING DE NEDERHEIDE

Rustige locatie in Schijf Noord-Brabant

Stalling De Nederheide bevindt zich in een doodlopende straat te Schijf met de toepasselijke naam Nederheide. Het is een rustige locatie in een mooi landelijk gebied. Behalve de mogelijkheid tot stalling worden in deze omgeving asperges gekweekt, het streekproduct bij uitstek.

Nederheide is een gebied dat ligt in de provincie Noord- Brabant, regio West, en maakt deel uit van de streek Baronie en Markiezaat.

Het landschap grenst aan België en ligt op een afstand van slechts vier kilometer van Essen, een plaats in de Belgische provincie Antwerpen. Nederheide behoort tot de gemeente Rucphen, deze bestaat uit vijf kernen waaronder Schijf.

Fietsroutes

In en rond het dorp Schijf wordt het rijke verleden van de turfwinning duidelijk zichtbaar. De uitgestrekte polders herinneren aan het veengebied en de diverse turfroutes wijzen bezoekers daarbij de weg.

Toerisme is een belangrijk onderdeel van dit gebied. Je vindt hier vele fietsroutes maar ook routes voor gemotoriseerde voertuigen. De combinatie Nederland- België en de aangrenzende bossen en heide maakt onze ligging aantrekkelijk.

Kamperen en recreatie

Het buitenleven wordt hier buitengewoon gewaardeerd dat zich uit in vele kampeerliefhebbers. In onze streek zijn diverse bedrijven uit deze branche actief. Zo bevindt zich in onze gemeente één van de grotere spelers op het gebied van caravans en recreatie. Wij hebben goede relaties met deze partners en helpen U graag verder in het contact met de bedrijven uit de kampeerbranche.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Wat kunt u zoal bij ons stallen?

Caravan

Niets is zo fijn om na een welverdiende vakantie uw tweede huis met een gerust hart te kunnen achterlaten op een vertrouwd adres. Vaak is dat de vraag;  waar laat ik mijn tweede huis als ik er geen gebruik van maak.

Oldtimer

Gaat U voor lange tijd weg en maakt U geen gebruik van uw auto of oldtimer, of heeft U geen ruimte voor uw tweede auto of oldtimer? Dan is uw bolide bij stalling De Nederheide in goede handen.

Boten

Ons aanbod in de stalling van mobile eigendommen is compleet.
Botenstalling is daar een belangrijk onderdeel van. Wij beschikken over een loods die specifiek is ingericht voor het (lang) parkeren van (plezier) vaartuigen.

Wij bieden onze klanten de vrijheid van onbeperkt halen en brengen

Na een vakantie of weekendje weg uw caravan, camper of vouwwagen voor onbepaalde tijd stallen?

Caravanstalling de Nederheide

Caravanstalling De Nederheide beschikt over drie grote goed geïsoleerde ruimtes met brede toegangspoorten. Uw mobiele eigendommen worden hier droog, vorstvrij en zorgvuldig bewaard. Dit geldt eveneens voor uw kampeerspullen die in de caravan of camper opgeborgen kunnen worden. Alle ruimtes zijn voorzien van camerabewaking.

Caravanstalling De Nederheide ligt op een rustige locatie te Schijf dichtbij Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur en Breda (Noord- Brabant) en is goed bereikbaar voor klanten uit Nederland en België.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Contact

Heeft U vragen of wilt U vrijblijvend een kijkje komen nemen, bel of mail gerust. Ook kunt U gebruik maken van ons contactformulier.