Rustige locatie in Schijf Noord-Brabant

Stalling De Nederheide bevindt zich in een doodlopende straat te Schijf met de toepasselijke naam Nederheide. Het is een rustige locatie in een mooi landelijk gebied. Behalve de mogelijkheid tot stalling worden in deze omgeving asperges gekweekt, het streekproduct bij uitstek.

Nederheide is een gebied dat ligt in de provincie Noord- Brabant, regio West, en maakt deel uit van de streek Baronie en Markiezaat.

Het landschap grenst aan België en ligt op een afstand van slechts vier kilometer van Essen, een plaats in de Belgische provincie Antwerpen. Nederheide behoort tot de gemeente Rucphen, deze bestaat uit vijf kernen waaronder Schijf.

Fietsroutes

In en rond het dorp Schijf wordt het rijke verleden van de turfwinning duidelijk zichtbaar. De uitgestrekte polders herinneren aan het veengebied en de diverse turfroutes wijzen bezoekers daarbij de weg.

Toerisme is een belangrijk onderdeel van dit gebied. Je vindt hier vele fietsroutes maar ook routes voor gemotoriseerde voertuigen. De combinatie Nederland- België en de aangrenzende bossen en heide maakt onze ligging aantrekkelijk.

Kamperen en recreatie

Het buitenleven wordt hier buitengewoon gewaardeerd dat zich uit in vele kampeerliefhebbers. In onze streek zijn diverse bedrijven uit deze branche actief. Zo bevindt zich in onze gemeente één van de grotere spelers op het gebied van caravans en recreatie. Wij hebben goede relaties met deze partners en helpen U graag verder in het contact met de bedrijven uit de kampeerbranche.

caravanstalling de Nederheide Schijf

De Vossenhoek

Uw partner op het gebied van kamperen en recreëren in Rucphen, centraal tussen Breda en Roosendaal. Met onze ervaring van ruim 35 jaar kunnen wij u professioneel en vakkundig advies geven.

Maar dit alles natuurlijk wel onder het genot van een lekker kopje koffie, want wij weten als geen ander dat de sfeer in ons bedrijf voor u als klant zeer belangrijk is.

caravanstalling de Nederheide Schijf

TAK caravans

Ruim 7000 vierkante meter vakantie plezier!
caravanstalling de Nederheide Schijf

Mobiledrome & Partners

Mobiledrôme & Partners is een van de weinige full service camper dealers van Nederland.

Onze fantastische nieuwe showroom bij Roosendaal
(West Brabant) toont een compleet assortiment nieuwe en tweedehands campers onder één dak. In alle rust kunt u alle populaire camper typen en camper merken bekijken.

Onze ervaren adviseurs helpen u de keuze te maken uit de vele modellen en indelingen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe camper perfect aansluit op uw specifieke wensen en situatie.

caravanstalling de Nederheide Schijf

Ad Dekker

Caravan Centrum Ad Dekker geeft u al 35 jaar professioneel advies over welke caravan het beste bij u past, voor wat betreft gewicht, indeling en uitvoering. Caravan Centrum Ad Dekker is Nederlands grootste dealer van de twee topmerken Hobby en Fendt caravan en beschikt over een constante voorraad van ongeveer 125 gebruikte caravans in alle prijsklassen.

Graag adviseren wij u over uw vakantiedroom op wielen, zodat u jarenlang zorgeloos en met plezier, van uw vrije tijd kunt genieten.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Wat kunt u zoal bij ons stallen?

Caravan

caravanstalling de Nederheide Schijf

Niets is zo fijn om na een welverdiende vakantie uw tweede huis met een gerust hart te kunnen achterlaten op een vertrouwd adres. Vaak is dat de vraag;  waar laat ik mijn tweede huis als ik er geen gebruik van maak.

Meer informatie

Oldtimer

caravanstalling de Nederheide Schijf

Gaat U voor lange tijd weg en maakt U geen gebruik van uw auto of oldtimer, of heeft U geen ruimte voor uw tweede auto of oldtimer?
Dan is uw bolide bij stalling De Nederheide in goede handen.

Meer informatie

Boten

caravanstalling de Nederheide Schijf

Ons aanbod in de stalling van mobile eigendommen is compleet. Botenstalling is daar een belangrijk onderdeel van. Wij beschikken over een loods die specifiek is ingericht voor het (lang) parkeren van (plezier) vaartuigen.

Meer informatie
 wij bieden onze klanten de vrijheid van onbeperkt halen en brengen

Na een vakantie of weekendje weg uw caravan, camper of vouwwagen voor onbepaalde tijd stallen?