Stalling De Nederheide

Na een vakantie of weekendje weg uw caravan, camper of vouwwagen voor onbepaalde tijd stallen? Of na een dagje genoten te hebben van uw oldtimer of boot en uw eigendom weer op een vertouwde plek parkeren? Geen probleem bij stalling De Nederheide, want wij bieden onze klanten de vrijheid van onbeperkt halen en brengen.

Bij stalling De Nederheide betaalt U een vaste prijs per jaar en kunt U op elk gewenst moment gebruik maken van uw eigendom. Wel dient U dit 48 uur van tevoren aan ons kenbaar te maken zodat wij kunnen zorgdragen voor een vlot vertrek.

In overleg wordt voor uw eigendom een goede standplaats gereserveerd waarbij de huurder een vast bedrag per vierkante meter betaalt. De huur van compartimenten behoort tot de mogelijkheden, waarbij U bent verzekerd van een stukje privé parking.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Wat kunt u zoal bij ons stallen?

Caravan

caravanstalling de Nederheide Schijf

Niets is zo fijn om na een welverdiende vakantie uw tweede huis met een gerust hart te kunnen achterlaten op een vertrouwd adres. Vaak is dat de vraag;  waar laat ik mijn tweede huis als ik er geen gebruik van maak.

Meer informatie

Oldtimer

stalling de nederheide-auto

Gaat U voor lange tijd weg en maakt U geen gebruik van uw auto of oldtimer, of heeft U geen ruimte voor uw tweede auto of oldtimer? Dan is uw bolide bij stalling De Nederheide in goede handen.

Meer informatie

Boten

stalling de nederheide-boot

Ons aanbod in de stalling van mobile eigendommen is compleet. Botenstalling is daar een belangrijk onderdeel van. Wij beschikken over een loods die specifiek is ingericht voor het (lang) parkeren van (plezier) vaartuigen.

Meer informatie

Stalling goed geregeld!

Stalling De Nederheide beschikt over drie grote goed geïsoleerde ruimtes met brede toegangspoorten. Uw mobiele eigendommen worden hier droog, vorstvrij en zorgvuldig bewaard. Dit geldt eveneens voor uw kampeerspullen die in de caravan of camper opgeborgen kunnen worden. Alle ruimtes zijn voorzien van camerabewaking. Wij berekenen geen rangeerkosten en het huurcontract kan jaarlijks worden verlengd.

Stalling De Nederheide ligt op een rustige locatie te Schijf, vlakbij Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur en Breda (Noord- Brabant) en is goed bereikbaar voor klanten uit Nederland en België.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

caravanstalling de Nederheide Schijf

De Vossenhoek

Uw partner op het gebied van kamperen en recreëren in Rucphen, centraal tussen Breda en Roosendaal. Met onze ervaring van ruim 35 jaar kunnen wij u professioneel en vakkundig advies geven.

Maar dit alles natuurlijk wel onder het genot van een lekker kopje koffie, want wij weten als geen ander dat de sfeer in ons bedrijf voor u als klant zeer belangrijk is.

caravanstalling de Nederheide Schijf

TAK caravans

Ruim 7000 vierkante meter vakantie plezier!
caravanstalling de Nederheide Schijf

Mobiledrôme & Partners

Mobiledrôme & Partners is een van de weinige full service camper dealers van Nederland.

Onze fantastische nieuwe showroom bij Roosendaal
(West Brabant) toont een compleet assortiment nieuwe en tweedehands campers onder één dak. In alle rust kunt u alle populaire camper typen en camper merken bekijken.

Onze ervaren adviseurs helpen u de keuze te maken uit de vele modellen en indelingen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe camper perfect aansluit op uw specifieke wensen en situatie.

caravanstalling de Nederheide Schijf

Ad Dekker

Caravan Centrum Ad Dekker geeft u al 35 jaar professioneel advies over welke caravan het beste bij u past, voor wat betreft gewicht, indeling en uitvoering. Caravan Centrum Ad Dekker is Nederlands grootste dealer van de twee topmerken Hobby en Fendt caravan en beschikt over een constante voorraad van ongeveer 125 gebruikte caravans in alle prijsklassen.

Graag adviseren wij u over uw vakantiedroom op wielen, zodat u jarenlang zorgeloos en met plezier, van uw vrije tijd kunt genieten.

 wij bieden onze klanten de vrijheid van onbeperkt halen en brengen

Na een vakantie of weekendje weg uw caravan, camper of vouwwagen voor onbepaalde tijd stallen?