Stalling De Nederheide

UW CARAVAN, CAMPER OF VOUWWAGEN VOOR ONBEPAALDE TIJD STALLEN?

ALLE VRIJHEID BIJ STALLING DE NEDERHEIDE

Stalling De Nederheide

Na een vakantie of weekendje weg uw caravan, camper of vouwwagen voor onbepaalde tijd stallen? Of na een dagje genoten te hebben van uw oldtimer of boot en uw eigendom weer op een vertouwde plek parkeren? Geen probleem bij stalling De Nederheide, want wij bieden onze klanten de vrijheid van onbeperkt halen en brengen.

Bij stalling De Nederheide betaalt U een vaste prijs per jaar en kunt U op elk gewenst moment gebruik maken van uw eigendom. Wel dient U dit 48 uur van tevoren aan ons kenbaar te maken zodat wij kunnen zorgdragen voor een vlot vertrek.

In overleg wordt voor uw eigendom een goede standplaats gereserveerd waarbij de huurder een vast bedrag per vierkante meter betaalt. De huur van compartimenten behoort tot de mogelijkheden, waarbij U bent verzekerd van een stukje privé parking.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Wat kunt u zoal bij ons stallen?

Caravan

Niets is zo fijn om na een welverdiende vakantie uw tweede huis met een gerust hart te kunnen achterlaten op een vertrouwd adres. Vaak is dat de vraag;  waar laat ik mijn tweede huis als ik er geen gebruik van maak.

Oldtimer

Gaat U voor lange tijd weg en maakt U geen gebruik van uw auto of oldtimer, of heeft U geen ruimte voor uw tweede auto of oldtimer? Dan is uw bolide bij stalling De Nederheide in goede handen.

Boten

Ons aanbod in de stalling van mobile eigendommen is compleet.
Botenstalling is daar een belangrijk onderdeel van. Wij beschikken over een loods die specifiek is ingericht voor het (lang) parkeren van (plezier) vaartuigen.

Stalling goed geregeld!

Stalling De Nederheide beschikt over drie grote goed geïsoleerde ruimtes met brede toegangspoorten. Uw mobiele eigendommen worden hier droog, vorstvrij en zorgvuldig bewaard. Dit geldt eveneens voor uw kampeerspullen die in de caravan of camper opgeborgen kunnen worden. Alle ruimtes zijn voorzien van camerabewaking. Wij berekenen geen rangeerkosten en het huurcontract kan jaarlijks worden verlengd.

Stalling De Nederheide ligt op een rustige locatie te Schijf, vlakbij Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur en Breda (Noord- Brabant) en is goed bereikbaar voor klanten uit Nederland en België.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Wij bieden onze klanten de vrijheid van onbeperkt halen en brengen

Na een vakantie of weekendje weg uw caravan, camper of vouwwagen voor onbepaalde tijd stallen?

Caravanstalling de Nederheide

Caravanstalling De Nederheide beschikt over drie grote goed geïsoleerde ruimtes met brede toegangspoorten. Uw mobiele eigendommen worden hier droog, vorstvrij en zorgvuldig bewaard. Dit geldt eveneens voor uw kampeerspullen die in de caravan of camper opgeborgen kunnen worden. Alle ruimtes zijn voorzien van camerabewaking.

Caravanstalling De Nederheide ligt op een rustige locatie te Schijf dichtbij Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur en Breda (Noord- Brabant) en is goed bereikbaar voor klanten uit Nederland en België.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Contact

Heeft U vragen of wilt U vrijblijvend een kijkje komen nemen, bel of mail gerust. Ook kunt U gebruik maken van ons contactformulier.