Caravanstalling

Laat uw tweede huis met een gerust hart achter

Waar stal ik mijn caravan of camper in de winter?

Niets is zo fijn om na een welverdiende vakantie uw tweede huis met een gerust hart te kunnen achterlaten op een vertrouwd adres. Want vaak is dat het probleem waar veel kampeerliefhebbers mee worstelen; waar stal ik mijn caravan/camper/ vouwwagen in de wintermaanden? Of waar laat ik mijn tweede huis als ik er geen gebruik van maak?

De oplossing

Natuurlijk inclusief al uw kampeerspullen

Caravanstalling De Nederheide biedt oplossing. Wij beschikken over een aantal grote gebouwen waar campers, caravans, vouwwagens of soortgelijke plezierwoningen verzekerd zijn van een prima parkeerplaats. De ruimtes zijn goed afgesloten, vorstvrij en allen voorzien van 24-uurs camerabewaking.

In overleg wordt een goede standplaats gereserveerd waarbij de huur van compartimenten tot de mogelijkheden behoort. Kampeerspullen kunnen eveneens in de caravan of camper worden bewaard in onze caravanstalling.

Voor winterstalling maar ook korte onderbrekingen

Altijd de beschikking over uw eigendom

Voor winterstalling maar ook voor het stallen met korte onderbrekingen is uw caravan, camper of vouwwagen bij ons in goede handen. Wij begrijpen namelijk dat de huurder op elk gewenst moment over de vakantiewoning moet kunnen beschikken. Daarom stellen wij geen eisen aan het aantal momenten dat uw mobile woning wordt opgehaald of teruggebracht. Wij vinden het belangrijk dat klanten op elk gewenst moment kunnen beschikken over hun eigendom en onbezorgd kunnen genieten van een reis of uitstapje. Caravanstalling De Nederheide hecht veel waarde aan flexibiliteit, een houding die past bij het ontspannende vakantiegevoel.

Wel is het aan te bevelen ons vooraf in kennis te stellen van uw plannen. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw camper, caravan of vouwwagen al voor U klaar staat.

 wij bieden onze klanten de vrijheid van onbeperkt halen en brengen

Na een vakantie of weekendje weg uw caravan, camper of vouwwagen voor onbepaalde tijd stallen?

Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Caravanstalling de Nederheide:
ook voor uw autostalling of botenstalling

Oldtimer

caravanstalling de Nederheide Schijf

Gaat U voor lange tijd weg en maakt U geen gebruik van uw auto of oldtimer, of heeft U geen ruimte voor uw tweede auto of oldtimer?
Dan is uw bolide bij stalling De Nederheide in goede handen.

Meer informatie

Boten

caravanstalling de Nederheide Schijf

Ons aanbod in de stalling van mobile eigendommen is compleet. Botenstalling is daar een belangrijk onderdeel van. Wij beschikken over een loods die specifiek is ingericht voor het (lang) parkeren van (plezier) vaartuigen.

Meer informatie